Warzone 3. sezona: jaunas kartes durvis un atdzimšana no pelniem

Call Of Duty WarzoneThe Verge

Warzone 3. sezonas atjauninājumi: Tas bija sagaidāms, ņemot vērā, ka vismaz 2020. gada novembrī Activision galu galā ir izveidojusi autentisko Call of Duty Warzone karti. Tas tika gaidīts daudzus mēnešus, taču trešajā sezonā ir pat plānots, ka tas parādīsies ļoti ātri.

Daudzi cilvēki jautā, cikos nokrīt pavisam jaunā Warzone karte trešajai sezonai, un tieši šeit jūs atradīsiet izlādes laiku kopā ar Atdzimšanas pierādījumu no Ashes vietnes.



Pagaidām vienkāršākais sporta veids ir Atdzimšanas salas nakts modelis. Tomēr tas ir identisks rotaļu laukums tumsā, nevis plašā dienasgaismā, taču ir arī daži atjauninājumi, kā arī pavisam jauna zona, ko dēvē par vadības centru.





Warzone 3. sezona: kas ir jaunajā kartē?

Paredzams, ka Call of Duty Warzone trešās sezonas jaunā karte būs 80. gadu tematiska Verdansk.
Ir bijis daudz baumu par aptuveni 80. gadu tēmu Verdaņsku Warzone trešajai sezonai, taču mūsdienu pasaule nāk no vietnes Atdzimšanas no Ashes.

Pārejot uz vietni Atdzimšana no Ashes vietnes, varat ievadīt kodu OBLIVION, lai atklātu sižetu.





Cikos nokrīt jaunā Warzone karte?

Call Of Duty Warzone

Screen Rant

Paredzams, ka jaunās Warzone kartes trešās sezonas palaišanas laiks ir 22. aprīlī plkst. 12:00 PT.

Tādā veidā pavisam jaunajai Warzone kartei trešajai sezonai ir jānokrīt izlādes laikā 15:00 ET un 20:00 BST tajā pašā dienā.



Lai gan iepriekš minētais nav cienījams, iepriekš minētie gadījumi tika brīdināti cienījamā Call of Duty Twitter kontā.

Twitter konts liek spēlētājiem atgriezties uz Rebirth Island pulksten 12:00 PT 22. aprīlī. Paredzams, ka tas ir laikā, kad parādīsies Verdanskas elementa 2 iznīcināšana un pavisam jaunais Warzone trešās sezonas rotaļu laukums kļūs spēlējams.

Top