My Hero Academia 5. sezonas 5. sērija 93. sērijas izlaišanas datums un laiks

My Hero Academia 5 ainas, kas uz visiem laikiem mainīja Shoto Todoroki

My Hero Academia 5. sezonas atjauninājumi: My Hero Academia neapšaubāmi ir viens no tiem manga seriāliem, kas nekad nav atstājuši nevienu akmeni, lai apmierinātu savus fanus.

Vienmēr augsti novērtēto sarakstā, un tā ir nebeidzama uzvara būt populāram skatītāju vidū, veidotāji pēc tik daudzu sezonu panākumiem tagad izdos 5. sezonu!



Tagad labās ziņas ir Crunchyroll, un Funanimation beidzot ir paziņojusi My Hero Academia 5. sezonas 5. sērijas (93) izlaišanas datumu un laiku visā pasaulē.





Viss par manu varoni akadēmiju, 5. sezona, 5. sērija

Tātad, šeit ir datums un laika grafiks, ko sniedz gan Crunchyroll, gan Funanimation.

IZLAIDĪŠANAS DATUMS UN LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:



Tas tiks izlaists 24. aprīlī.
Premium lietotājiem sestdienās un turpmāk
1. maijs bezmaksas lietotājiem izvēlētajās vietās.

Filmas My Hero Academia 5. sezonas 5. sērijas izlaišanas laiks ir sestdien, 24. aprīlī, pulksten 2:30 pēc PDT.

IZLAIDĪŠANAS DATUMS UN LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:



Mana varoņa akadēmija pierāda dzīvnieku dīvainības

CENTRĀLAIS LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

4:30 CDT sestdien, 24. aprīlī.



AUSTRUMU LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

5:30 EDT sestdien, 24. aprīlī.

BRITU LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

10:30 BST sestdien, 24. aprīlī.

EIROPAS LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

11:30 CEST sestdien, 24. aprīlī.

FILIPĪNAS LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

17:30 PHT sestdien, 24. aprīlī.

KORIJAS LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

18:30 KST sestdien, 24. aprīlī.

AUSTRĀLIJAS LAIKS: MY HERO ACADEMIA S5 5. SĒRIJA:

19:00 ACST sestdien, 24. aprīlī.

Jāpaziņo, ka gan Crunchyroll, gan Funanimation ir paziņojuši šos datumus un laikus, taču jebkuras situācijas dēļ tas var tikt mainīts.

Top