Nespēlējiet ar mani, Miss Nagatoro 3. sērijas izlaišanas datums un cita informācija

Dons

Nespēlējiet ar mani, Miss Nagatoro Ep 3 atjauninājumi: Crunchyroll turpina nodrošināt skatītājiem lielisku jaunu anime saturu. Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro ir viena no jaunākajām romantiskajām un komēdiskajām japāņu tīmekļa mangu sērijām.

Sērija debitēja tikai pirms divām nedēļām, taču MyAnimeList jau ir ieguvusi 7,8/10. Tas saņem lielu uzmanību un labas atsauksmes no faniem visā pasaulē.



Šī anime ir stāsts par jaunu vīrieti, kuru viņa jaunākais pastāvīgi apvaino un līdz asarām nolaiž. Vēlāk abiem izveidojas nemierīga draudzība, vienam pacietīgi paciešot otra dēkas. Tā ir brīnišķīga sērija, un fani nevar sagaidīt, kad tiks izlaista 3. sērija.





Nespēlējiet ar mani, Miss Nagatoro Ep 3 izlaišanas datums

Dons

Visā pasaulē ir paziņots seriāla 3. sērijas izlaišanas datums un laiki. Crunchyroll premium abonenti, kuri piesakās tālāk norādītajos laikos, varēs skatīties sēriju, tiklīdz tā sāksies tiešraidē.



Tiem, kuriem ir bezmaksas Crunchyroll konts, nedēļu būs jāizvairās no spoileriem parastās 7 dienu kavēšanās dēļ. Šī sērija pašlaik ir pieejama tikai vietnē Crunchyroll.

Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro 3. sērija tiks izlaista sestdien, 24. aprīlī vai svētdien, 25. aprīlī atkarībā no jūsu starptautiskās atrašanās vietas. Paredzams, ka tas tiks izlaists vietnē Crunchyroll sestdien, 24. aprīlī plkst. 9:00 PDT un 11:00 CDT. Tas tiks pārraidīts tajā pašā datumā plkst. 12:00 EDT, 17:00 BST un 18:00 CEST.

Paredzams, ka tās pirmizrāde notiks svētdien, 25. aprīlī, plkst. 12:00 PHT, plkst. 1:00 KST un plkst. 1:30 ACST. Šos laikus oficiāli pasludināja Crunchyroll , taču joprojām var tikt mainītas.



Šīs izrādes angļu dublējuma izlaišana vēl nav apstiprināta.

Top